Kerhon Facebook sivut In English

Liity jäseneksi!

Voit liittyä Weimarinseisojakerho ry:n jäseneksi ottamalla yhteyttä: Noora Hautala - mastinero@gmail.com

Tapahtumakalenteri

4.11.2017 Sääntömääräinen syyskokous klo 10 Sastamalassa. Lisätietoja: tapahtumakalenteri(linkki alla)

Katso koko tapahtumakalenteri ->

Yleistä

Weimarinseisojakerho - Weimaraner Club of Finland ry on 08.01.2005 perustettu rotua harrastava yhdistys, joka toimii yhteistyössä rotujärjestönsä, Saksanseisojakerho ry:n kanssa.

Yhdistyksen ensisijaisena tavoitteena on edistää weimarinseisojien rodunomaista käyttöä metsästyksessä. Yhdistys pyrkii myös kokonaisvaltaisesti edistämään puhdasrotuisten lyhyt- ja pitkäkarvaisten weimarinseisojien jalostusta ja kasvatusta. Näihin päämääriin pyritään järjestämällä harjoitustilaisuuksia ja muita tapaamisia jäsenistölle. Jatkossa yhdistys pyrkii järjestämään myös käyttökokeita.

Weimarinseisojakerho pyrkii tiedottamaan jäsenilleen tapahtumista ja weimarimaailman uutisista näiden kotisivujen lisäksi WeimariWiesti-lehdessä joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Toimintamme tukemiseksi tuotamme myös weimariaiheisia tuotteita jäsenistölle.

Kerhon jäseneksi ovat tervetulleita kaikki rodusta kiinnostuneet!

kuva: Matti Arajärvi